USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

У Луцьку відкрили фестиваль лялькових гуртків «Мій маленький театр»

30 Травня 2024 14:56
У Луцьку в бібліотеці-студії ДіМ відбулось відкриття щорічного фестивалю лялькових гуртків «Мій маленький театр». Цьогоріч у фестивалі взяли участь сім гуртків ляльки і книги, які діють при бібліотеках-філіях комунального закладу «Луцька міська централізована бібліотечна система».

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Діти показали прем’єрні вистави на різні теми: «Лелече щастя» (гурток «Котигорошко», бібліотека-філія № 10 для дорослих, керівник - Людмила Нідзельська, режисер - Наталія Максимчук), «Друзі разом з ЗСУ» (гурток «Дзвіночок», бібліотека-філія № 5 для дорослих, керівник - Людмила Столярова), «Пригоди в Лісовій школі» (гурток «Усмішка», бібліотека-філія № 2 для дітей, керівник - Тетяна Миколайчук), «Пригоди ведмедика Рім-тім-ті» (гурток «Соняшник», центральна бібліотека для дітей, керівник - Оксана Січкар), «Заєць та Їжак» (гурток «Веселка», бібліотека-філія № 3 для дорослих, керівник - Алла Гладун) «Казка про Червону Шапочку, добру Фею і злу Бабу Ягу» (гурток «Дивограй», бібліотека-філія с. Прилуцьке, керівник - Оксана Бокій), «Лісова бібліотека» (гурток «Барвінок», бібліотека-філія № 3 для дітей, керівник - Жанна Клекоць). Всього – 48 учасників.
За активну участь у фестивалі «Мій маленький театр» усіх дітей-учасників фестивалю нагороджено дипломами департаменту культури Луцької міської ради та заохочувальними подарунками.
Читати ще: Юний луцький актор здобув гран-прі на всеукраїнському театральному фестивалі

Також на фестиваль були запрошені юні актори театральної студії «Жива лялька» з виставою «Цуцик». Керівник студії Юлія Тузова представила учасникам вправи для акторів-ляльководів перед виступом: гімнастику рук, артикуляційні вправи тощо.
Лялькові гуртки продовжуватимуть покази вистав на різних локаціях громади протягом усього літа в межах програми «Бібліотека – територія дитинства».

Всього у заході взяли участь понад 86 осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus