USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

У Луцьку відбувся відкритий чемпіонат з кіокушинкай карате

25 Квітня 2021 23:12
У Луцьку на базі Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні 24 квітня відбувся Відкритий чемпіонат міста «Західний кордон» з кіокушинкай карате.

Змагання приурочили до Дня прикордонника України, повідомляє пресслужба Луцького прикордонного загону.

Понад 300 юних каратистів віком від 6 до 15 років виборювали звання кращих.

Організатор турніру, головний суддя, тренер спортивного комітету Державної прикордонної служби України, голова дитячого спортивного клубу «КОРДОН», майстер спорту України з кіокушинкай карате Богдан Мандрикін зазначив, що спортсмени, які займаються цим стилем карате, постійно вдосконалюють свої фізичні та моральні якості, які так необхідні й тим, хто боронить нашу Батьківщину.

Витримку, бійцівський дух та прагнення до перемоги під час тренувань удосконалюють вихованці спортивного клубу «КОРДОН». Понад 60% вихованців якого є дітьми прикордонників Луцького загону.

«Впевнений, що усі ви майбутні захисники, які у будь-який час готові стати на захист нашої держави. Бажаю усім успіху, перемоги і ніколи не здаватися, незалежно від результату, завжди рухатися вперед до своєї спортивної висоти», – зазначив Богдан Мандрикін.

Начальник Луцького прикордонного загону Олег Вовк під час виступу звернувся до юних каратистів: «Від персоналу прикордонного загону та себе особисто вітаю учасників чемпіонату, бажаю перемог. Прикордонники завжди перші з честю – це наш девіз. Тож бажаю і вам завжди бути першими. Долайте своїх суперників, не пробачайте ворогам. Але найбільша наша боротьба – це боротьба над собою, над своїми слабкостями, над своїм страхом. Подолайте самі себе і перемога буде за вами».

З вітальним словом звернувся до спортсменів і міський голова Луцька Ігор Поліщук. Побажали учасникам легких поєдинків та перемог й інші гості змагань.

Аби підняти бойовий дух перед поєдинками для учасників змагань, заспівали заслужений артист України Адам Горбатюк та Віктор Кухарик.

Святкова і водночас хвилююча атмосфера панувала у залі. Спортсмени на татамі показували усі свої навички та вміння, отримані під час наполегливих та нелегких тренувань.

Переможці отримали кубки та медалі. Не залишилися без нагороди і початківці. А дівчата, яких, до речі, серед учасників було чимало, отримали ще й подарунки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus