USD 41.40 41.80
  • USD 41.40 41.80
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.80

У Луцьку відбувся святковий велопробіг у вишиванках. Фото

4 Вересня 2021 12:19
Більше сотні лучан одягли вишиванки та проїхалися вулицями міста на велосипедах, присвятивши велопробіг святкуванню Дня народження рідного міста.

У заході взяли участь міський голова Ігор Поліщук, депутати міської ради, представники міської ради та громадськість, повідомляє Луцька міська рада.

«Кожного року зустрічаю це свято з почуттям великої любові до нашого міста, з повагою та вдячністю до всіх людей, які працюють у нашому місті. Щоденною працею, кожен на своєму робочому місці, творять сьогодення та майбутнє Луцька. З вдячністю, хто любить наше місто, змінює та осучаснює!

Бажаю Луцьку процвітання, добробуту та подальшого розвитку. Усім нам, лучанам, — великою командою долучатися своїми ідеями, ініціативами та хорошими справи до розвитку міста. Зичу всім добра, миру, злагоди, щасливого життя. Нехай Господь благословить наше місто та всіх лучан», - зазначив міський голова Ігор Поліщук.
Читати ще: Луцьк два дні святкуватиме День міста. Афіша заходів
Маршрут традиційний: Театральний майдан – маршрут № 15 – Театральний майдан.

Зауважимо, що рух колони відбувся у супроводі поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Луцьк Показати IP 4 Вересня 2021 14:25
Геть мало. За Романюка, пам'ятаю, до тисячі було.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus