USD 41.46 41.80
  • USD 41.46 41.80
  • EUR 41.50 41.70
  • PLN 10.60 10.80

У Луцьку відбувся гала-концерт фестивалю дитячої творчості «Луцьк – територія талантів»

Сьогодні 19:29
У Палаці культури міста Луцька відбувся третій заключний тур фестивалю дитячої творчості «Луцьк – територія талантів». У фінальному гала-концерті взяли участь 27 колективів та виконавців, які представили свої творчі здібності у чотирьох номінаціях: хореографія (колективи), фольклор (колективи), вокал (виконавці), розмовний жанр (виконавці).

Загалом у фестивалі взяло участь 179 дітей від 6 до 15 років, інформують у міськраді.

Оцінювали талант співаків та танцюристів професійні члени журі – артисти, співаки, хореографи, фольклористи.

Фестиваль «Луцьк – територія талантів» пропагує патріотичне та естетичне виховання дітей, шляхом залучення їх до різних видів мистецтва, створює творчий простір для діалогу між конкурсантами та відомими діячами культури в процесі підготовки до фінального гала-концерту, а також демонструє творчі здібності та виконання кращих творів української та світової класики.

Читати ще: «Наукові пікніки» у центрі Луцька зібрали сотні містян. Фото

Цьогоріч зірковою гостею фестивалю стала українська співачка, композиторка, авторка пісень, акторка та продюсерка Світлана Тарабарова. Відвідавши фестиваль, який за задумом організаторів має стати щорічним, вона сприятиме популярності фестивалю дитячої творчості та забезпечить промоцію нашого міста. Разом з тим, її присутність та проведений майстер-клас зацікавив юних виконавців до подальшої творчої діяльності.
Під час виступів фіналістів Світлана Тарабарова оцінила здібності виконавців та обрала найкращих для створення спільного культурного продукту з метою подальшої популяризації нашої громади.

Луцький міський голова Ігор Поліщук подякував співачці за чудовий концерт, неймовірну атмосферу та гарні емоції: «Скажу вам, що у нас дуже давно не було таких концертів. Сподіваємось, що ті емоції, любов та захоплення, які глядачі давали, ви їх відчули, тому приїжджайте до нас ще».
Читати ще: У День міста в Луцьку відбувся літературний форум «проСЛОВО»

Завершився фестиваль відзначенням переможців та призерів, яким Ігор Поліщук вручив грамоти та грошові сертифікати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus