USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.56 10.75

У Луцьку вчителів привітали з професійним святом

Сьогодні 18:04
Сьогодні в Палаці учнівської молоді відбулися урочистості з нагоди Дня вчителя. Це свято, яке щорічно відзначається в Україні в першу неділю жовтня, стало чудовою можливістю вшанувати тих, хто навчає та виховує молоде покоління.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

У заході взяли участь міський голова Ігор Поліщук, заступник міського голови Ірина Чебелюк, директор департаменту освіти Віталій Бондар, депутат міської ради Оксана Лєщинська, педагоги навчальних закладів Луцької громади.
Міський голова Ігор Поліщук привітав працівників освіти зі святом, подякував їм за професіоналізм, відданість справі і за те, що, попри війну, рівень підготовки учнів у громаді залишається одним із найвищих у країні.
«У першу чергу хочу подякувати Збройним силам України, адже завдяки їм ми маємо можливість вітати наших освітян та жити у відносно мирній громаді. Я вітаю вас з прийдешнім святом та дякую за надзвичайно складну та важливу роботу, особливо в час повномасштабної війни. Постійні тривоги, важкий емоційний стан та багато інших чинників негативно впливають на освітній процес, та попри це ви продовжуєте навчати дітей, даруєте їм свої знання, вміння, ділитеся життєвою мудрістю. Дякую всій освітянській родині за те, що в таких складних умовах навчальний процес відбувається на дуже високому рівні, школи продовжують входити в ТОП-100 кращих шкіл країни, наші діти продовжують показувати надзвичайно високі результати на ЗНО та займати хороші місця на олімпіадах і конкурсах. Міцного здоров’я, злагоди. Добра та переможного миру усім нам», - сказав у вітальному слові Ігор Поліщук.
Читати ще: Волинських освітян привітали з професійним святом

Найкращі педагоги отримали іменні премії та стипендії міського голови, а також грамоти та подяки за свої досягнення і вагомий внесок у розвиток освіти.
Святковий захід став чудовою можливістю ще раз подякувати педагогам за їхню важливу справу, за душу, яку вони вкладають в дітей, адже вони — наше майбутнє.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus