USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.32 41.55
  • PLN 10.55 10.70

У Луцьку відбулося перше заняття Школи захисту особистих кордонів

Сьогодні 12:54
Відбулося перше заняття Школи захисту особистих кордонів у межах проєкту «Наснаження жінок», який реалізовується управлінням соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у партнерстві з Благодійною організацією «Благодійний фонд «Синергія дії»».

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Стартував курс із самозахисту та асертивності за авторською системою Ігоря Веремія «Український Прикладний Рукопаш «КОЛОВЕРТЬ»». Це перший крок до підвищення впевненості, фізичної підготовки та здатності захищати свої особисті кордони.
На першому занятті учасниці ознайомилися з основами самозахисту, дізналися про важливість асертивності та почали опановувати базовими техніками захисту. Всі присутні відзначили практичність і ефективність навчання, а також доброзичливу атмосферу, яка сприяє успішному засвоєнню нових навичок. На другому занятті учасниці опановували практичні навички по експрес-методиці курсу.
Читати ще: Десять жінок пройшли навчання і знайшли роботу в Луцьку завдяки кар’єрному хабу

«У світі, де безпека стає важливою частиною життя, кожна дівчина має вміти себе захистити. Це не тільки про фізичну силу, а й про впевненість у собі та своїх правах. Самооборона допомагає жінкам усвідомити свою цінність і навчитися відстоювати свої кордони. У теперішній час важливо вміти розпізнавати небезпеку та знати, як захистити себе. Ми повинні пам’ятати, що домашнє насильство — це не лише проблема однієї жінки, а й суспільства у цілому. І тому дуже важливо вміти розпізнавати тривожні ознаки таких проявів та знати як відстояти свою безпеку та допомогти іншим», — зазначила у вступному слові Ліна Галан, експертка проєкту «Наснаження жінок».
Читати ще: Найстаршій учениці – 62 роки: у Луцьку стартували безплатні курси з водіння для жінок

Організатори наголошують, що навчання продовжується, тому запрошують всіх охочих долучитися до наступних занять.
Реєстрація за посиланням.

Публікацію підготовлено у межах співпраці Фонд Народонаселення ООН в Україні - UNFPA Ukraine та ГО Інноваційні соціальні рішення за підтримки уряду Канади. Думки, погляди та рекомендації, викладені у публікації, належать авторам (-кам) і не обов’язково відображають офіційну політику чи позицію UNFPA, ГО «Інноваційні соціальні рішення» або уряду Канади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus