USD 41.00 41.45
  • USD 41.00 41.45
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.30 10.55

У Луцьку відбудеться мультижанровий музичний урбан-фестиваль вуличних культур

12 Липня 2024 12:01
27 липня в Луцьку відбудеться музичний фестиваль від організації ДЕ ЦЕ БУЛО? (DCBL) та промо-групи VYHOR. В основі фестивалю – музичні перформанси в жанрах: хіп-хоп, брейкбіт, ейсід метал та драм енд бейс.

Мета заходу – поширення й розвиток прогресивної української культури в регіони, а також збільшення інтересу молоді до різних напрямів вуличних культур, зокрема: скейтбординг, графіті, диджеїнг, BMX, брейкінг та МС, тощо.

Локація: пром-зона, яку команда організаторів спільно з урбаністичною ГО «місто.ребут» на день перетворить у публічний простір та повноцінний креативний кластер.

Читати ще: «Літо в садибі Косачів»: у Колодяжному відбудеться фестиваль

Програма фестивалю: виступи С.W.M, CLANFROMWEST, G Grizzie, MAAT, JANE, Haz, Pasha KD, хедлайнери фестивалю – RUSIIICK x Misha Substance. Концепція такого лайнапу говорить про зв’язок представників гучної культури столиці і регіону, їх локальних резидентів. Окрім того, конкретною метою було запрошення додому Волинської діаспори (C.W.M родом з Маневичів).

Квитки можна придбати тут.

Перша частина фестивалю – це лекторій від ГО «місто.ребут», присвячений інклюзивності міст та публічним просторам в контексті вуличних культур та сьогодення.

Відкриється лайнап з брейкінг перформансом і танцювальним джемом від провідних українських бібоїв: Raptor, KenGuru, iL, Reborn, Lipkey, Mars, Cosmic.

Паралельно музичній програмі волинські художники працюватимуть над муралами та переосмислять об’єкти колишньої АвтоЗАЗ.

Всередині функціонуватиме повноцінний спот для катання на скейтборді, самокаті та BMX, створений спільно з об’єднанням Lutsk skateboarding, члени якого колись були дотичними до фестивалів «Арт-платформа». Дозвілля на події доповнить благодійний тату-стейдж, фуд-корт, бар та маркет локальних брендів.

«Ми хочемо зруйнувати звульгаризоване уявлення про андеграундну культуру в регіонах», – говорять організатори у презентації-знайомстві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
скептик Показати IP 12 Липня 2024 13:03
стільки трешу в одному місці. які там координати GPS ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus