USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

У Луцьку відбудеться благодійний показ фільму «Фелікс»

20 Травня 2024 19:43
У Луцьку в 27 травня о 18 годині відбудеться благодійний показ фільму «Фелікс» у Multiplex Промінь.

Документальна стрічка «Фелікс» присвячена аеророзвіднику Феліксу Куртанічу, який боронив нашу державу з 2014 року і загинув у квітні 2022 року на Донеччині, повідомили в управлінні інформаційної роботи міської ради.

«Фільм «Фелікс» це історія про кожного з нас. Про тих, хто втратив, про тих, хто чекає, про тих, хто вже ніколи не дочекається. Це історія однієї родини, завдяки якій ми змогли показати історії тисячі українських родин. Фільм про життя та боротьбу довжиною в століття, розповідає про героя України, який був аеророзвідником і отримав орден «За мужність» III ступеня посмертно.

Про військового, який захищав Україну та її цілісність з 2015 року. За два роки в цивільному житті Фелікс Куртаніч став одним із найвідоміших пілотів дрона. Його кадри облетіли Україну та світ. «Фелікс» – є багатошаровий незвичайний проєкт, цілком на часі, можливо навіть випереджаючи його, – зазначають творці фільму.

Читати ще: «Будинок «Слово»: режисер і акторка привезли до Луцька фільм про письменників Розстріляного відродження

Режисер та автор: Іванна Слободянюк.

Мова: українська.

Субтитри: англійською.

Квитки можна придбати ТУТ.

Усі зібрані кошти з квитків та благодійних донатів передаються на потреби батальйону оперативного призначення НГУ ім. Сергія Кульчицького, де служив Фелікс.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus