USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У Луцьку велосипедист на тротуарі збив жінку

18 Вересня 2023 15:35
Інцидент трапився учора, близько 18-ї години, на проспекті Перемоги у Луцьку. Там неповнолітній керманич велосипеда наїхав на жінку.

Про це повідомили у патрульній поліції Волині.

За попередньою інформацією, пригода трапилися на тротуарі. В результаті зіткнення обоє громадян отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані.

Чи винний у цій неприємній історії велосипедист, будуть з’ясовувати слідчі.

Поліцейські ж нагадують власникам двоколісних основні правила дорожнього руху, яких вони зобов’язані дотримуватися:

– велосипедисти повинні рухатися по велодоріжках, а якщо їх немає – по крайній правій смузі проїзної частини, в один ряд;

– рухатися по проїзній частині на велосипедах дозволяється особам, що досягли 14-річного віку;

– велосипед повинен мати справні гальма, звуковий сигнал, бути обладнаним світловідбивачами: спереду білого, позаду червоного, по боках жовтогарячого кольору;

– для руху в темну пору доби й в умовах недостатньої видимості на велосипеді повинен бути встановлений та увімкнений ліхтар (фара).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Просто Показати IP 18 Вересня 2023 16:46
Ужас
Поліцейські Показати IP 18 Вересня 2023 16:48
Поліцейські мають (часом) бути на тротуарах та пояснювати ПДР для роверистів та піщоходів. В тому числі правло, що пішохд НЕ має права рухатись по велосипедній доріжці (червоного кольору). Якщо роверист наїде на людину НА ТРОТУАРІ - він буде нести відповідальність. Якщо пішохід потрапить під колеса роверисту НА велосипедній доріжці (червоного кольору) - пішохід буде нести відповідальність.
кру Показати IP 19 Вересня 2023 09:10
та тих неадекватних велосипедистів та самокатчиків давно потрібно лікувати. Є правила для пішоходів є для водіїв а тим неадекватам будь-які правили не писані ганяють пішохідними вулицями мов скаженні і всі на це закривають очі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus