USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.55 41.85
  • PLN 10.60 10.80

У Луцьку в забитій сміттям квартирі знайшли тіло жінки

16 Вересня 2024 18:43
У Луцьку в захаращеній сміттям квартирі знайшли тіло жінки. Це виявилася власниця оселі, яку сусіди не бачили кілька днів поспіль. Після того, як будинком почав ширитися нестерпний запах, люди забили на сполох.

Щоб дістатися до тіла, довелося винести не один пакет зі сміттям лише з коридору, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Зі слів людей, ритуальна служба не поспішала забирати жінку до моргу, але згодом таки забрали. Тепер мешканців турбує, хто й коли розчистить сміття зі сходової клітки та з квартири, що забита мотлохом.

Власниця помешкання померла ще за кілька днів до того, як її знайшли. Люди кажуть: понад 20 років тому, після смерті єдиного сина, її покинув чоловік. Відтоді жінка мешкала одна. Згодом почала зносити сміття до своєї квартири, яку за ці роки забила під стелю.

Читати ще: «Там і таргани, і миші, і все на світі»: лучанка захарастила речами зі смітників підвал-укриття

Із сусідами лучанка не спілкувалась. Але саме вони помітили, що жінка кілька днів не виходить на двір. Натомість будинком став ширитися нестерпний сморід.

«Прихожу з роботи й чую, що смердить запахом ніби чогось здохлого. Тоді ще не знала про тіло. Запитала в чаті ОСББ, чому так тхне. Мені відповіли: запах із 9 квартири. Я цю жінку бачила минулого тижня, то в неї ноги були в крові», – пригадала сусідка Віталіна.

Тоді люди забили на сполох. Лучанка Віталіна особисто кликала господарку під дверима, але ніхто не відповідав.

«Ми забили на сполох. Я ще вчора дзвонила і кричала, але ніхто не відкривав. Стукаю, а там ще більший запах. Ясно стало, що вже померла. Зранку викликали рятувальників, вони вибили двері, а відкрити їх не могли, бо все в смітті», – додала сусідка.

Рятувальники мусили вирізати двері, аби потрапити всередину, зазначив речник ДСНС Волині Володимир Нестеров.

«Надійшло повідомлення, що у квартирі на проспекті Відродження може перебувати людина. Наші фахівці застосували спеціальне обладнання, відчинивши двері. У квартирі вже працівники поліції виявили тіло людини без ознак життя», – поінформував речник ДСНС.
Аби дістатися до тіла і винести його з квартири, мешканцям довелося власноруч розчистити коридор. Лише звідти вони винесли не один пакет зі сміттям.

«Ми почали цим усім займатися, ритуальна служба приїхала. «Чистий Луцьк» привіз контейнер, але туди і близько все не влізло», – пригадує лучанка.

Читати ще: На тілі були порізи: встановили особу жінки, тіло якої знайшли у Луцьку поблизу Стиру

Ритуальна служба згодом привезла тіло жінки назад під під’їзд. Як пояснили людям, без документів прийняти померлу не могли. Але згодом тіло жінки таки забрали до моргу на вулиці Стефаника. Щоправда, не пояснили, хто ж її має похоронити.

Тим часом мешканці будинку повідчиняли вікна під’їзду, щоб запах вивітрився. А ще телефонували до комунальної служби, аби ті вивезли сміття і не лише з-під під’їзду, а й із квартири.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
песиміст Показати IP 16 Вересня 2024 20:22
А така квартира не одна

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus