USD 41.05 41.37
  • USD 41.05 41.37
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.60

У центральному парку Луцька демонтують незаконні літні майданчики та атракціони

19 Липня 2023 14:35
У центральному парку в Луцьку демонтують літні майданчики та ігрові атракціони, які встановлено без відповідних дозволів.

Рішення ухвалили під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Як ідеться у пояснювальній записці, інспектор департаменту муніципальної варти під час обстеження території в Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки біля дитячого містечка «Мадагаскар» виявив три літні майданчики та шість ігрових атракціонів (батути, надувна гірка, лабіринт, дитяча риболовля), які розташовані без відповідних дозвільних документів.

За цим фактом на відповідальну особу було складено протокол за порушення ст. 152 КУпАП (накладено штраф адміністративною комісією 1360 грн.), а також видано припис. Сьогодні вказані тимчасові споруди й далі стоять без відповідних дозвільних документів.

Тож члени виконкому зобов’язали їх власника протягом п’яти днів з дати ухвалення рішення демонтувати їх за власний рахунок та відновити благоустрій території.

Якщо ж це не буде зроблено, за демонтаж та відновлення благоустрою візьметься департамент муніципальної варти.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
дід Петро Показати IP 19 Липня 2023 15:33
Гуляв з внуками, бачив ті "батути" з ганчірок, ту "риболовлю"... Здирство! Люди хочуть зробити гроші, нічого не вклавши. Зробили з дитячого містечка смітник. Ще так звану "залізницю" треба прибрати.
цікаво Показати IP 19 Липня 2023 16:04
не занесли, то демонтуємо. Про те, який гадюшник орендар великих атракціонів зробив зі своїм парканом - нікого не хвилює)
патріот Показати IP 19 Липня 2023 16:05
А в центральпопу парку дали дозвіл? Півпарку загордили і приватна власність тепер(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus