USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

У Луцьку в рамках проведення «Звитяги нескорених» для ветеранів та членів їхніх родин проведуть інформаційно-просвітницьку акцію

Сьогодні 14:33
29 вересня в Луцьку у приміщенні ТРЦ ПортCity (проспект Соборності, 43, 2 поверх, поблизу роллердрому) відбудеться інформаційно-просвітницька акція для ветеранів та членів їхніх родин.

Про це інформує преслужба міськради.

Початок о 13.00.

Захід включатиме:

– інформаційне консультування ветеранів війни та членів їх родин (юридичні, медичні, соціальні, психологічні напрями консультування, пошук роботи тощо);

– творчі майстеркласи для дітей та всіх охочих.

Читати ще: У неділю на проспекті Волі у Луцьку буде тимчасово зупинено рух

Також цього дня працюватимуть: департамент соціальної та ветеранської політики Луцької міської ради, управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради, кар’єрний хаб для жінок «ВОНА» (ВОНА хаб Луцьк), департамент «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку», управління охорони здоров’я Луцької міської ради, КП «Медичне об’єднання Луцької МТГ», Центр первинної медичної допомоги та КП «Медичний центр реабілітації учасників бойових дій Луцької МТГ», Волинський обласний центр зайнятості, Луцька філія Волинського обласного центру зайнятості, «Fox house» Інклюзивний центр розвитку. Центр Життєстійкості, регіональна координаторка Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» Наталія Коструба, Арт-локація «Творчий калейдоскоп», Благодійний Фонд «Робимо добро дітям», Волинська обласна бібліотека для юнацтва.

Ветерани та члени їхніх родин біля локацій можуть дізнатися нову важливу інформацію, а також проконсультуватися. При бажанні в цей час діти матимуть можливість цікаво та корисно провести свій час на локаціях майстеркласів.

Організатор просвітницької акції – Луцька міська рада.

Партнер заходу – ветеранський простір «Твій шлях додому».

Крім того, о 14.00 безпосередньо на роллердромі відбудеться масштабний захід для ветеранів «Звитяга нескорених».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus