USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

У Луцьку в лікарні помер захисник з Ковеля Павло Ромашук

27 Грудня 2023 18:50
Сьогодні стало відомо про смерть захисника з Ковеля. У лікарні в Луцьку помер Павло Володимирович Ромашук (10.07.1980 – 26.12.2023).

Про це повідомив міський голова Ковеля Ігор Чайка.

Павло Ромашук добровільно став на захист країни у березні минулого року. У березні 2023 року він отримав важке поранення. Після цього – довготривале лікування у госпіталях. Останніх декілька місяців був на лікуванні та реабілітації на Волині. На жаль, наслідки війни не минули для нього безслідно. Життя обірвала війна, хоч смерть безпосередньо і не повʼязана з бойовими діями.

Тож, завтра у Ковелі будуть прощатися знову із двома воїнами – Олександром Сілівончиком, який загинув 24 грудня поблизу села Діброва на Луганщині, та Павлом Ромашуком.

Чин похорону буде відбуватися так:

11:00 – служба в соборі Благовіщення Пресвятої Богородиці;

хода до центру міста;

орієнтовно о 12:00 – громадянська панахида на площі біля міської ради.

Похоронять Олександра Сілівончика та Павла Ромашука на Алеї Героїв міського кладовища.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині Захисника. Вічна пам’ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus