USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

У Луцьку в бібліотеці для дорослих проводять арттерапевтичні заняття

14 Червня 2024 06:18
З огляду на особливий режим воєнного стану в Україні у центральній бібліотеці для дорослих комунального закладу «Луцька міська централізована бібліотечна система» щомісяця, починаючи із вересня 2023 року, відбуваються арттерапевтичні заняття, спрямовані на покращення емоційного стану мешканців та гостей громади.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Модератором заходів є переселенка із Бахмута, спеціалістка відділу пробації № 6 Донеччини, арттерапевтка у роботі з кризовими станами та посттравматичними стресовими розладами Юлія Цьоха.
Уже проведено 9 таких заходів: «Опанування страхів», «Керування страхами», «Позитивні зміни своїми руками», «Пісочна фантазія», «Мрію! Прагну! Досягаю!», «Я хочу! Я можу! Я буду!», «Секрети управління емоціями», «Як заспокоїтись мистецтвом», «Сила роду».

Читати ще: «Турбуємось про тих, хто турбується про всіх»: у Луцьку мам навчали піклуватися про своє ментальне здоров’я

Учасники навчалися приборкувати свої страхи за допомогою нейромалювання, гармонізовували емоційний стан створенням колажу, фантазували та працювали з повітряним пластиліном, перетворюючи його у фігурки-емоції, створювали кульки радості з кольорових ниток, власний портрет на піску, дерево роду для розуміння себе та відкриття джерел енергії і натхнення. На занятті з маскотерапії виготовляли свою маску щастя.
Наразі триває підготовка нових тем для занять. Усіх охочих запрошують долучатись!

Деталі: на фейсбук-сторінці Луцька центральна бібліотека для дорослих та КЗ «Луцька міська централізована бібліотечна система» або за тел. (0332) 750708.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus