USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У Луцьку туристичний квест, присвячений нескореним містам України, зібрав понад сотню учасників

2 Листопада 2022 21:11
Більше сотні учасників взяли участь у туристичному квесті, який присвятили нескореним містам України.

Про це розповіла Суспільному співорганізаторка змагань Наталія Денисенко.

Змагання відбувались на вулиці та в спортзалі Луцького педколеджу. Організували їх працівники Волинського центру національно-патріотичного виховання та викладачі коледжу.

Майстриня спорту Наталія Денисенко розповіла студентам і учням про локації зі спортивного орієнтування, які підготувала, та техніки туризму.

Спортсменка Катерина Ніколаєва має досвід участі в таких змаганнях. Каже: у її команді четверо людей, кожен член команди сильний в тому чи іншому виді спорту.
«Змагання відбулись у рамках Тижня факультету початкової освіти та фізичної культури педагогічного коледжу», – додає співорганізаторка Катерина Павлюк.
Перше місце серед студентів коледжу посіла друга група відділення музичне мистецтво і фізичне виховання. В загальному заліку лідером стала команда Луцького педагогічного коледжу. Друге і третє місце зайняли команди Волинського національного університету імені Лесі Українки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus