USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.30 10.53

У Луцьку тривають ремонти доріг та прибудинкових територій. Відео

17 Серпня 2020 20:22
Перший заступник міського голови Григорій Недопад, радники міського голови Ігор Поліщук та Юрій Безпятко, директор департаменту житлово-комунального господарства Микола Осіюк здійснили інспекцію ремонтних робіт, що тривають на вулицях та прибудинкових територіях міста Луцька.

Про це повідомив Ігор Поліщук у фейсбуці.

«Продовжуємо активні роботи по ремонту доріг, дворів та тротуарів нашого міста.

Під час традиційної інспекції оглянули наступні об'єкти:

1. Завершуємо поточний ремонт дороги по вул. Мамсурова. Дорога була в жахливому стані, майже непроїзна. Багато лучан, власників підприємств, перевізники зверталися з проханням відремонтувати. Повне завершення - до кінця міста.

2. Триває капремонт тротуару по вул. Глушець з облаштуванням додаткових паркомісць та облаштуванням освітлення. Протяжність ремонту - від колишньої зупинки біля Старого ринку до повороту на зоопарк. Орієнтовний строк виконання - до 10 вересня.

3. Розпочали капремонт прибудинкових територій по вул. Січова, Січова, 3, 3а, 5, 7. Двір був в жахливому стані. Плануємо завершити до середини жовтня.

4. Йде до завершення комплексний ремонт прибудинкових територій по вул. Митрополита Шептицького, 32, 34; проспекту Відродження, 5, вулиці Декабристів, 29, 31. Завершуємо на наступному тижні.

5. Завершуються роботи з ремонту дороги по вул. Данила Шумука.

Найближчим часом починаємо роботи з капремонту дворів за адресою пр. Відродження, 9, 11, вул. Коновальця, 1, 1а, 1б, вул. Щусєва, 18 а також капремонт дорожнього покриття з облаштуванням тротуарів по вул. Ківерцівській, частині пр. Відродження (зі сторони вул. Рівненської) та перехрестя пр. Соборності - вул. Чорновола (від мосту до повороту на вул. Чорновола)», – повідомив Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Отак і Україну будує Показати IP 17 Серпня 2020 21:17
Оті чиновники здійснювати інспекцію не мають ані права, ані жодних повноважень, ані юридичних підстав ! А якщо здійснюють - то нехай покажуть відповідний сертифікат на зайняття таким видом діяльністі. Може просто ознайомились із ходом будівельних робіт ... . Га, панове журналісти ?
Ірина Показати IP 18 Серпня 2020 00:02
А в той момент,коли вони інспектували ремонт вулиць їм не смерділо від тої нечисті,що скидають очисні в Липлянах?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus