USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.46 10.64

У Луцьку трьох жінок представили до відзначення званням «Мати-героїня»

23 Листопада 2022 12:18
В обласному центрі Волині трьох багатодітних жінок представили до відзначення почесним званням «Мати-героїня».

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Громадянки Рибачук Наталія Юріївна, Савчук Алла Миколаївна та Шеремета Марія Володимирівна зі встановленим пакетом документів звернулися до Луцької міської ради про підготовку клопотання перед Президентом України про присвоєння їм почесного звання «Мати-героїня».

Рибачук Наталія Юріївна має середню спеціальну освіту, працювала у ВУЖКГ смт Рокині, нині не працює, доглядає дитину з інвалідністю. Народила та виховує п’ятьох дітей.

Савчук Алла Миколаївна має вищу освіту, закінчила з відзнакою ВДУ імені Лесі Українки за спеціальністю «Дошкільне виховання та англійська мова», працювала вихователем у ДНЗ №27, нині перебуває у відпустці по догляду за дитиною до трьох років. Народила та виховує дев’ятьох дітей.

Шеремета Марія Володимирівна працювала молодшою сестрою ортопедо-травматологічного відділення КЗ «Луцька міська клінічна лікарня», нині домогосподарка. Народила та виховує сімох дітей.

Тож члени виконкому рекомендували жінок для представлення до відзначення почесним званням «Мати-героїня». В подальшому клопотання про присвоєння почесного звання передається у Волинську ОДА.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus