USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Луцьку світлофори на п’яти перехрестях – із безперебійним живленням, ще п’ять планують забезпечити

22 Грудня 2022 11:16
В обласному центрі Волині п’ять перехресть зі світлофорами забезпечені безперебійним живленням. На такій же кількості перехресть планують установити блоки живлення найближчим часом.

Про це стало відомо під час оперативної наради у Луцькій міській раді.

Луцький міський голова Ігор Поліщук наголосив, що світлофори на найбільших перехрестя міста потрібно забезпечити резервним живленням.

«Щодня у нас відключають світло, тому маємо забезпечити безпеку руху найбільших світлофорних об’єктів. Потрібно швидше встановлювати блоки живлення, адже від цього залежить безпека дорожнього руху, і ці відключення у нас, на жаль, надовго. Варто звернути особливу увагу на проспект Соборності, зокрема на перехрестя Соборності-Чорновола, Соборності-Воїнів-Інтернаціоналістів та Соборності-Молоді. Там дуже щільний трафік», – акцентував міський голова.

Директор комунального підприємства «Луцьксвітло» Валерій Мазін повідомив, що наразі безперебійними блоками живлення забезпечено п'ять перехресть: перехрестя вулиць Ковельська-Набережна, Задворецька-Рівненська, Задворецька-Карпенка-Карого, Карпенка-Карого- Дубнівська, Гнідавська-Потебні.

«Планується забезпечити безперебійним живленням ще п'ять об'єктів. На деякі світлофори ми вже поставили реле перемикання з однієї підстанції на іншу. Це такі світлофорні об'єкти, як Рівненська-Відродження, Авторемонтна- Рівненська та проспект Соборності-Молоді», – зазначив посадовець.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus