USD 41.20 41.39
  • USD 41.20 41.39
  • EUR 41.20 41.39
  • PLN 10.60 10.75

У Луцьку судитимуть державного реєстратора, махінації якого спричинили 600 тис. збитків

2 Лютого 2022 22:25
У Луцьку судитимуть державного реєстратора, дії якого призвели до недоотримання 600 тисяч гривень у державний бюджет.

Про це інформує пресслужба прокуратури Волині.

Луцька окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт у розслідуваному Луцьким районним управлінням поліції кримінальному провадженні про вчинення державним реєстратором відділу державної реєстрації виконавчого комітету Куклинської сільської ради несанкціонованої зміни інформації, яка обробляється в автоматизованих системах, та зловживання службовими повноваженнями з метою одержання неправомірної вигоди, що спричинили тяжкі наслідки (ч.1, 3 ст.362, ч.3 ст. 365-2 КК України).

Слідство встановило, що протягом 2019-2021 років службовець провів понад 70 незаконних реєстраційних дій щодо виникнення права власності або ж зміни цільового призначення об’єктів нерухомості, розташованих на території Луцька, внаслідок чого до місцевого бюджету не надійшло понад 600 тис. гривень пайових внесків на розвиток інфраструктури міста.

Задля відшкодування завданих збитків Луцькою міської радою подано до суду цивільний позов до обвинуваченого.

За свої незаконні дії державний реєстратор відповідатиме перед судом.

Нагадаємо, Луцький міськрайонний суд скасував протиправне рішення скандального чорного реєстратора щодо державної реєстрації переведення квартири на першому поверсі в комерційний об’єкт і зобов’язав власника помешкання демонтувати незаконно прибудовані сходи.

Ідеться про переведення однієї з квартир на першому поверсі на вулиці Кравчука, 10 у комерційне приміщення, незаконну добудову сходів і втручання в опорні конструкції будинку.

Державну реєстрацію переведення квартири в комерційний об’єкт виконав сумнозвісний реєстратор Куклинської сільської ради Віталій Ященко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олег Показати IP 2 Лютого 2022 23:05
І відповіість, полюбасу відповість. Ніхто ж в цьому не сумнівається)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus