USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.45
  • PLN 10.40 10.55

У Луцьку судили уродженця РФ, який бейсбольною битою розбив скло в авто

Сьогодні 21:14
У Луцьку чоловік бейсбольною битою розбив скло автомобіля ВАЗ. Тепер він заплатить 17 тисяч гривень штрафу.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду.

Інцидент стався в березні цьогоріч поблизу гаражів шиномонтажу «22 Дюйма». Роман Ч. вчинив хуліганські дії на очах в інших людей. Він підійшов до автомобіля ВАЗ 21124 і кілька разів вдарив по склу бейсбольною битою. Сума збитків, завданих власнику, становила 15 тисяч гривень.

Обвинувачений вину повністю визнав, щиро розкаявся, просив суворо не карати його. Про чоловіка відомо, що він є уродженцем Росії, але має українське громадянство, працює водієм, вперше притягується до кримінальної відповідальності.

Читати ще: У Луцьку чоловік в барі «Карабас Барабас» налякав працівників пістолетом. Як суд його покарав

Потерпілий своєю чергою повідомив, що винуватець відшкодував йому збитки. Претензій до нього не мав, при виборі покарання поклався на суд.

Романа Ч. визнали винним у вчиненні хуліганства за ч.1 ст.296 КК України. Йому призначили штраф у розмірі 17 тисяч гривень та стягнули майже дві тисячі за проведені експертизи.

Дмитро КЛИМЧУК

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus