USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

У Луцьку судять засновника благодійного фонду, який за $5500 міг сприяти виїзду чоловіків за кордон

Сьогодні 08:12
У Луцьку продовжують судити засновника відомого благодійного фонду за нібито незаконне переправлення військовозобов’язаних за кордон. Цього разу провели почеркознавчу експертизу та запросили експерта озвучити в суді її результати.

Про це йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Зі слів експерта, дослідження проведені за документами з вільними, умовно вільними та експериментальними зразками.

«Порівняльного матеріалу було достатньо для почеркознавчої експертизи і складання висновку. Цей висновок швидше категоричний, ніж сумнівний», – зазначив експерт.

Читати ще: В Україну не повернулися понад 20 водіїв підприємства, які виїхали з дозволу Волинської ОВА

Як повідомив прокурор Ігор Москаль, висновки експерта стосуються 20-ти заяв. Там зазначалися прохання щодо бронювання та дозволу на виїзд за кордон для 70 військовозобов’язаних осіб. З його слів, висновок експертизи швидше підтверджує підписання даних заяв саме обвинуваченим.

«Однозначно висновок має доказове значення. На думку сторони обвинувачення, це підтверджує факт підписання даних заяв обвинуваченим. Так, висновок є ймовірним. Однак, є і інші документи, що виконані від імені обвинуваченого», – зауважив прокурор Ігор Москаль.

Нагадаємо, минулого року правоохоронці затримали трьох осіб за підозрою в незаконному переправленні військовозобов’язаних за кордон. Ті за 5,5 тисячі доларів вносили відомості до системи «Шлях» водіїв, які нібито їдуть за кордон по гуманітарну допомогу. Заслухавши висновок експерта, головуючий оголосив перерву в засіданні. Надалі планують допитати самого обвинуваченого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus