USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.50
  • PLN 10.36 10.50

У Луцьку судять уродженця Азербайджану за крадіжки в «Єві» та «Аврорі»

7 Серпня 2024 22:51
Суд першої інстанції призначив п’ять років чоловікові, який поцупив у магазинах «Єва» та «Аврора» товарів на суму майже 3,5 тисячі гривень. Але згодом звільнив засудженого від реального покарання, якщо він протягом іспитового строку знову не вдасться до злочинів, бо той щиро покаявся.

Про це йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

З матеріалів відомо, що обвинувачений Микола – уродженець Азербайджану, не працевлаштований. За ним тягнеться чимало кримінальних історій. Першу судимість він отримав у 2005-му році.

Читати ще: Лучанин, який обкрадав «Аврору» та «Єву», отримав майже сім років в’язниці

За даними слідства, 12 лютого 2024 року обвинувачений у приміщенні магазину «Єва» викрав кілька товарів, серед яких крем для повік та капучіно. Загальна сума збитків – понад 1500 гривень.

На скоєному чоловік не зупинився, пішовши в магазин «Аврора». Звідти виніс речей ще на 2000 гривень. У суді обвинувачений щиро розкаявся, повністю визнав вину та відшкодував збитки.

Суд визнав чоловіка винним, призначивши п’ять років ув’язнення. Однак вирок замінили на два роки іспитового терміну. Прокуратура, своєю чергою, направила апеляційну скаргу.

Читати ще: Лучанин, який крав повербанки в «Аврорі», загримів у тюрму на п’ять років

На засіданні у Волинському апеляційному суді прокурор просив про примусовий привід для обвинуваченого. Суд на таке погодився, відклавши справу. Чоловіка чекатимуть на наступне засідання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus