USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.60 10.75

У Луцьку судять учасника злочинної групи, яка обкрадала квартири

25 Січня 2017 14:44
В Апеляційному суді Волинської області відклали розгляд апеляційної скарги Даура Марганії на 30 січня 2017 року.

Суд прийняв таке рішення через те, що на засідання не з'явився адвокат підозрюваного.

Нагадаємо, Даура Марганію та Вадима Пігалюка затримали минулого тижня у Луцьку - вони обікрали помешкання 61-річного лучанина. Затриманих підозрюють у серії грабежів та крадіжок з луцьких помешкань і офісів. Активіст «Самооборони Волині» Олександр Ніколайчук, який також постраждав від зловмисників, називає їх організаторами великої злочинної групи, яка діє у Луцьку.

Зі слів Олександра Ніколайчука, Даур Марганія є «мізками» групи, а з її діяльністю в Луцьку пов’язано багато різних структур. Як зазначає Ніколайчук, вони неодноразово потрапляли у поре зору правоохоронців, але поки що виходять сухими з води.
Даур Марганія

Суд першої інстанції відправив затриманих під арешт на 60 діб з можливістю внести заставу. Даур Марганія має внести 420 тисяч гривень, щоб вийти на свободу. Його адвокати підготували апеляцію задля зменшення суми. Натомість прокуратура Луцька навпаки вимагатиме збільшення застави до 1 мільйона 200 тисяч гривень.

Аналогічну справу Вадима Пігалюка слухатимуть о 15:30.



Пігалюк Вадим «Фатя»

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
до редакції Показати IP 25 Січня 2017 23:32
Один в одного передруковуєте??? Головна новина великого села))) Тошнить вже!!! Нових краж за ці дні не було? Патлатий Ніколайчук платить?
Лучанка Показати IP 26 Січня 2017 10:08
Якщо потрапляли в поле зору,то чому не посадили?Чи відкупилися?А якщо так,то чим кращий слідчий,чи прокурор від грабіжника?
Борода Показати IP 29 Січня 2017 14:13
Брат не засипай

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus