USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

У Луцьку судять молодика, який показував людям статеві органи та ліз у бійку

Сьогодні 14:29
Чоловік показував людям геніталії, а потім намагався вступити в бійку. Така ситуація трапилася в селі Підгайці, а згодом – у Луцьку. Справу щодо молодика за статтею «Хуліганство» слухали в Луцькому міськрайонному суді.

Про це йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Зі слів потерпілих, яких троє, Андрій С. спочатку чіплявся до них, потім зняв спідню білизну, а опісля ще й поліз битися.

«Обвинувачений підійшов до мене й нецензурною лексикою запропонував показати геніталії. Я його відштовхнув, і ми обійшли стороною. Задовго до цього був випадок, коли цей чоловік вдарив мене в ніс. Тому він мені знайомий», – розповів потерпілий Антон.

Читати ще: На Волині чоловік у центрі міста демонстрував статеві органи

Інший пригадав, як прийшов із дівчиною до закладу та очікував замовлення на вулиці. Відтак помітив, що обвинувачений чіпляється до людей, згодом підійшов і до них. Коли головний фігурант побачив, що розмовляти з ним бажання не мають, то в хід пішли кулаки.

«Чоловік завдав мені удару в лице. Далі почалася сутичка, де ми трохи побилися. Згодом ми з дівчиною зайшли всередину, бо працівник закладу відкрив нам двері, а обвинувачений почав вибивати скло. Руками, ногами й головою він його вибив. Але приїхала поліція і затримала чоловіка. Він, напевне, був у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння. Більшість людей, які там стояли, казали, що під наркотиками», – зазначив потерпілий Максим.

Ситуацію взяли в руки правоохоронці. Зрештою, справа потрапила до суду. Але розглянути її досі не можуть, бо обвинувачений на засідання систематично не з’являється. Місце його перебування невідоме.

Читати ще: У Луцьку затримали чоловіка, який на вулиці розмахував мечем

Як розповів один із потерпілих, за кілька годин до засідання бачив обвинуваченого. Мовляв, останній повістки до суду просто ігнорує.

«Коли збирався на суд, то бачив людину з голим торсом. Також привселюдно знімав спіднє. Спитав, чому не йде на засідання. А той відповів, мовляв, я знаю, де моє місце, й пішов», – наголосив потерпілий Антон.

Через відсутність обвинуваченого засідання довелося знову відкласти. Суддя вирішив застосувати примусовий привід головному фігуранту та озвучив дату наступного розгляду справи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus