USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.60 10.73

У Луцьку стартував міжнародний проект «Музика понад кордонами»

2 Жовтня 2017 11:08
З нагоди Міжнародного дня музику, який відзначають 1 жовтня, у Луцьку стартував міжнародний проект «Музика понад кордонами».

Захід відбувся у Палаці культури Луцька, повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради.

Зі сцени лунали музичні твори, як народні пісні, так і класика, у виконання педагогів та вихованців музичних шкіл Луцька, Бреста (Республіка Білорусь), Любліна та Волі Ухруської (Республіка Польща). Глядачі щирими оплесками дякували музикантам із трьох країн за гарне виконання творів. Така музика не могла залишити когось байдужим.

Насолодитися музичними творами разом із сотнями лучан прийшли й радник Луцького міського голови Ігор Поліщук та директор департаменту культури Луцької міської ради Тетяна Гнатів.

Звертаючись до присутніх, директор департаменту культури міської ради Тетяна Гнатів зауважила, що 1 жовтня дали старт проекту «Музика понад кордонами». За її словами, це лише початок, адже й справді жодні кордони не можуть зупинити мистецтво. Артисти на сцені показали свою майстерність та відіграли чудовий концерт. Вона наголосила, що цей проект продовжуватиме свою роботу. Також Тетяна Гнатів висловила сподівання на подальшу плідну співпрацю з колегами з Бреста, Любліна та Волі Ухруської.

Не приховував свого задоволення від концерту і радник міського голови Ігор Поліщук. Він зазначив, що артисти подарували усім присутнім справжнє свято музики та подякував їм за це. На його переконання, музика єднає нас усіх. Ігор Поліщук подякував партнерам з Польщі та Білорусії за співпрацю.

Потому, Ігор Поліщук вручив учасникам концерту грамоти, а кращим педагогам музичних шкіл міста — Почесні грамоти та Подяки міського голови з нагоди Міжнародного дня музики.

Зауважимо, святкування Міжнародного дня музики продовжилося концертом народного аматорського духового оркестру Палацу культури міста Луцька на Театральному майдані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus