USD 40.55 40.85
  • USD 40.55 40.85
  • EUR 40.65 40.90
  • PLN 10.00 10.15

У Луцьку стартував чемпіонат із важкої атлетики. Фото

21 Червня 2024 14:15
У Луцьку стартував відкритий чемпіонат дитячо-юнацької спортивної школи № 3 із важкої атлетики. Участь у ньому беруть спортсмени 2009 року народження та молодші.

Змагання, що відбуваються не перший рік, організувала спортшкола № 3 за підтримки департаменту молоді та спорту Луцької міськради та Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Понад 30 важкоатлетів та важкоатлеток змагаються в десяти вагових категоріях. Більшість учасників представляють обласний центр Волині, кілька спортсменів завітали з Рівного та Здолбунова. Розпочали чемпіонат зі спільного виконання гімну та вшанування пам’яті загиблих на війні Героїв.
Читати ще: Набиралися впевненості: у Луцьку змагалися 140 юних козаків та козачок. Фото

Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода переконана, що потрібно вкладати в спортивний розвиток дітей та юнаків, аби ті в подальшому могли представляти Волинь та Україну у своїх дисциплінах.

«У будь-який час важливо підтримувати спортивні змагання, особливо для початківців, яким потрібен майданчик для становлення. Можливо, у майбутньому хтось із цих дітей стане чемпіоном України чи навіть Європи. Тому Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» продовжує підтримувати дитячий та юнацький спорт, адже розуміємо, що нам важливо мати представників на спортивних аренах», – наголосила Катерина Шкльода.
Директор департаменту молоді та спорту Луцької міської ради Володимир Захожий зазначив: відкриті чемпіонати – це можливість переглянути перспективних спортсменів, які згодом представлятимуть область.

«Неможливо визначити кращих без змагань, тому постійно проводимо під час літніх канікул чемпіонати серед дитячо-юнацьких шкіл. Це дає змогу відібрати дітей на першості області, а в подальшому – на чемпіонат України, забезпечуючи дітям розвиток», – акцентував Володимир Захожий.
Читати ще: Переглядали кращих: у Луцьку на чемпіонаті з волейболу змагалися сім команд. Фото

Після вітальних слів важкоатлети та важкоатлетки розпочали піднімати штанги. Наприкінці переможці та призери отримають пам’ятні нагороди.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Микола Показати IP 23 Червня 2024 00:11
запитання: що виглядає краще - зав.спорту Луцька чи фасад спортшколи?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus