USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

У Луцьку спіймали п'яного водія таксі

13 Квітня 2022 19:02
Вчора вдень волинські патрульні виявили чотирьох водіїв у стані сп’яніння, повідомили у патрульній поліції Волині.

Під час патрулювання вулицею Ніла Хасевича поліцейські виявили автомобіль Mitsubishi Lancer, якого зупинили для перевірки.

У 36-річного водія помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Результат огляду на місці зупинки показав результат у 2,79 проміле, що майже в 14 разів перевищує допустиму норму.

Також цього дня патрульним надійшов виклик, що у бік вулиці Володимирської поїхала автівка Skoda Octavia, водій якої робив незрозумілі речі на дорозі.

Патрульні виявили вказаний автомобіль. Керманич пройшов огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння. Результат – 1,17 проміле.

Читати ще: У Луцьку п'яним за кермом авто спіймали настоятеля монастиря. Відео

Нетверезого водія Renault Logan також виявили на вулиці Воїнів-Інтернаціоналістів. А у місті Ковелі у стані алкогольного сп’яніння керував водій ВАЗ 2104.

На усіх порушників склали адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування у стані спяніння) КУпАП, а автомобілі доставили на спецмайданчики.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ФЕДІР Показати IP 13 Квітня 2022 20:17
НАХРЕНА ПИСАТИ ТЕ, ЩО БУЛО 2ЧИ ТРИ РОКИ, ЗАСЕРАТИ СТОРІНКУ, ПИШІТЬ ТЕ, ЩО ТИЖДЕНЬ БУЛО, ДЕ БАТЮШКА ПЯНИЙ??? ЯКІ РЕЗУЛЬТАТИ ПО ЙОМУ, ЧИ ВЖЕ ВІДКУПИВСЯ, І НЕМА, ЩО СКАЗАТИ,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus