USD 41.12 41.70
  • USD 41.12 41.70
  • EUR 41.15 41.60
  • PLN 10.26 10.50

У Луцьку спалахнув металевий вагончик. Фото

2 Листопада 2021 10:48
За минулу добу рятувальники Волині ліквідували 4 пожежі, що виникли у житловому секторі та сміття на відкритій території.

Про це повідомили у пресслужбі відомства.

У понеділок о 16:03 у Ківерцях через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей зайнялася цегляна літня кухня. Вже за дві хвилини до місця пожежі прибули працівники 6-ї, а також 25-ї Державних пожежно-рятувальних частин ГУДСНС України у Волинській області,

Рятувальники оперативно локалізували пожежу о 16:18, а о 16:21 остаточно її ліквідували.

Вогнем знищено 10м2 покрівлі, пошкоджено речі домашнього вжитку, 40 м2 покрівлі, 30 м2 перекриття.

Ще одну пожежу у металевому господарському вагончику в обласному центрі об 11:14 ліквідували працівники 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Луцька ГУДСНС України у Волинській області. Пожежа виникла ймовірно через несправність пічного опалення.

А о 12:17 у селі Рованці, що на території Боратинської сільської громади Луцького району, виникло загорання сміття, яке швидко загасили рятувальники. Ще одну пожежу сміття на площі 0,15 га їм довелося ліквідувати вечірньої пори на території Підгаєцької сільської громади, у селі Лище.

В обох випадках ймовірною причиною виникнення пожеж є необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus