USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.70
  • PLN 10.77 10.92

У Луцьку «сонячні діти» приготували для військових майже 70 кілограмів вареників

19 Серпня 2021 09:29
У Луцьку діти зі синдромом Дауна разом із батьками та друзями наліпили для військових майже сімдесят кілограмів вареників. За начинку взяли сир та картоплю, а заправили усе шкварками.

Про це йдеться у ТСН.Ранок.

Долучитися до благодійної акції могли всі охочі. «Сонячні» діти вже не вперше готують вареники для військових. Цього разу вирішили їх потішити смаколиками напередодні Дня Незалежності. П’ятнадцять відерець вареників поїдуть аж за тисячу кілометрів на Донеччину у місто Бахмут.

«Приємно, що вони з радістю виконують цю роботу. Люди зі синдромом Дауна не тягар для суспільства. Все ж таки вони можуть бути корисними і нести хорошу, свою таку соціальну ношу», – розповіла волонтерка Лариса Новосад.

«Найкраща страва – це страва, яка зроблена з любов’ю. І нашим воїнам ми бажаємо тільки здоров’я, наснаги та всього-всього найкращого», – додала волонтерка Антоніна Гордійчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus