USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.36 10.50

У Луцьку скасували рішення про перейменування вулиці Хакімова на Кумановського та дали їй нову назву

28 Червня 2023 13:18
В обласному центр Волині скасували рішення про перейменування вулиці Хакімова на вулицю Миколи Кумановського та дали їй іншу назву – Дольна.

Відповідні рішення ухвалили під час засідання сесії Луцької міської ради.

Нагадаємо, на березневій сесії депутати розглядали питання про перейменування вулиці Хакімова. Проєкт рішення передбачав перейменування вулиці на Миколи Кумановського. Однак Луцький міський голова Ігор Поліщук повідомив, що до міської ради надійшло колективне звернення від жителів вулиці Хакімова про перейменування її на вулицю Дольна, адже це історична назва.

Депутати тоді виступили за те, аби перейменувати вулицю Хакімова на вулицю Миколи Кумановського, мовляв, звернення надійшло занадто пізно, бо раніше вже відбувалися громадські слухання.

Сьогодні ж депутати знову розглянули два проєкти рішення, які були ініційовані мешканцями вулиці. Обранці громади скасували попереднє рішення про перейменування вулиці Хакімова на Миколи Кумановського та ухвалили нове – про перейменування вулиці Хакімова на вулицю Дольну з 1 серпня.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus