USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.50
  • PLN 10.36 10.50

У Луцьку скаржаться на відсутність прибирання в під’їздах

23 Квітня 2020 21:58
Під’їзди будинку на вулиці Рівненській не прибирають, попри те, що мешканці сумлінно сплачують за послуги з утримання приміщень.

Про це на платформі «Відкрите місто» повідомила Ірина Мельникова.

За її словами, незважаючи на сплату послуг із утримання будинку, послуги так і ніколи не надавалися.

«Вулиця Рівненська, 105 – за час карантину жодного вологого прибирання під'їзду. Пил, павутиння, брудні вікна, поручні ніколи ніхто не протирав навіть у звичайному режимі, не говорячи про карантин. Дезінфекція умовна – рідина взагалі без запаху (можливо, це такий розчин і я помиляюсь). Єдина послуга, яка виконується, – це прибирання прибудинкової території. Хоча й тут не прибирати можуть тиждень. Лише після дзвінка в ЖКП приходить двірник», – вказала лучанка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Тато Васі Показати IP 24 Квітня 2020 07:34
Така ж ситуація по всьому місту. Ауу Міськрада що це недбальство.Чи ви думаєте що на Марсі жи вете. А дезінфекцію даниковою водою вже забули. А цей urod Іванов з обленерго що лякає відключенням світла він що теж нічого не боїться. Чиновники пора вже щось робити.
Лучанин Показати IP 24 Квітня 2020 07:58
Тільки то не у фейсбук писати треба. А в ЖКП або в суд. Або створювати ОСББ і наймати прибиральницю і двірника. Ще би розмістила, що в неї на кухні посуд немитий.
ЖЕК Показати IP 24 Квітня 2020 08:46
Не прибирають-не платіть.Є новий Закон про ЖКП.Він вже рік працює.Прочитайте і вперед,тим паче нових договорів немає,а мають бути.
лінивець Показати IP 24 Квітня 2020 15:40
напевно і тут винен путін та рука кремля))))) вчора особисто двері вологими серветками протирав.Були сірі-стали чорні.Буде тепліше-сам помию піду.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus