USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.35 10.53

У Луцьку сміттєвоз в'їхав у легковик

14 Лютого 2019 11:36
Свідків ДТП, яка трапилася на перехресті проспекту Молоді та Відродження, розшукують у Луцьку.

Аварія трапилася 13 лютого, близько 15.14 на перехресті проспектів Відродження та Молоді.

Як повідомила учасниця ДТП Катерина Солованюк у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини, вона на SKODA Octavia рухалась головною дорогою, коли в її автівку в’їхала машина «Спекомунтрансу», що повертала з другорядної. Каже, водій вантажівки не відразу зрозумів, що зачепив її авто – тому зупинився аж за повором, вже на проспекті Молоді.

«Ми викликали поліцію – вони приїхали через годину. У мене забрали посвідчення водія. Оформили протокол, де я виступаю винуватцем ДТП. Якби я в’їхала у вантажівку – пошкодження були б спереду, а машина пошкоджена ліворуч (ліве крило, двері, дзеркало, підкрильник). Тому версія поліції – нелогічна», – розмірковує Катерина. Каже, патрульні зазначили у протоколі, що вантажівка їхала на зелене світло світлофора, хоча світлофора насправді там немає. Зі слів Катерини, сміттєвоз виїжджав з вулиці Загородньої через проспект Відродження, повертаючи на проспект Молоді.

«Водій перетнув дві суцільні. Першими його словами було: «я думав, встигну проїхати», - каже жінка.

Жінка чекає на оцінку експерта та готова відстоювати справедливість у суді.

«Хочу лише, аби люди навчилися їздити і знали правила дорожнього руху. Я за справедливість», – додає Катерина.

Жінка розшукує свідків аварії та просить звертатися за контактним номером телефону: 0957303121

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Бе Показати IP 14 Лютого 2019 11:45
Не дала можливості водію "Спецкомунтрансу" завершити маневр.
1 до Бе Показати IP 14 Лютого 2019 11:54
який маневр? якщо вона на головній в неї зелений а він виїхав з загородної і хтів проскочити на молоді!!! він просто ох*рівший як і половина тих хто звідти виїзджає
Я до Бе Показати IP 14 Лютого 2019 12:08
Водій трансу не мав права починати маневр не пересвідчившись в його безпечності від початку маневру до його закінчення. Поліцай--некомпетентний (як би був старий дореформений ГАІшник--сказав би БАРАН)
Лучанин Показати IP 14 Лютого 2019 12:01
Немає підстав жінці не вірити - таке стопудово може бути. Проте цікавить куди подівся світлофор, на який їхала вантажівка і який там завжди був. І якщо вантажівка їхала на світлофор, та мабуть вона хотіла його збити, а легковик врятував світлофор від вантажівки. Тоді виходить що учасниця ДТП заслуговує не лише на відшкодування збитків, а й на подяку і мабуть премію від міськради за врятований нею світлофор. P.s.: реально хочеться поспівчувати, але коли читаєш такі перли, то від сміху втриматися ну ніяк не вдається. Вибачте.
ббс Показати IP 14 Лютого 2019 12:06
соблюдай дистанцию.
Василь Показати IP 14 Лютого 2019 12:45
Як сфітлофору нема?? Він там завжди був.... Вона так само і автомобіля Спецкомунтрансу не побачила - бо його там не було))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus