USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.50 10.75

У Луцьку шукають перевізника на маршрут до Вересневого

Сьогодні 11:59
В обласному центрі Волині шукають перевізника на маршрут №5 «Вересневе – Окружна».

Про це стало відомо 11 вересня на засіданні виконавчого комітету Луцькради.

Члени виконкому розглянули питання про проведення конкурсу з визначення автомобільних перевізників на автобусному маршруті №5 «Вересневе – Окружна».

Основною вимогою для участі є наявність автобусів з екологічними показниками Євро-5. На сьогодні за вказаним маршрутом здійснюють перевезення пасажирів автобуси з екологічним показником Євро-2.

Читати ще: У Луцьку водій маршрутки затиснув дверима військового. Перевізник покарає керманича

Договір на перевезення пасажирів за автобусним маршрутом №5 діє до 31 грудня 2024 року. Через це члени виконкому оголосили конкурс.

Останній день подання документів – 14 жовтня (до 11:00), а переможця оберуть 5 листопада. Із новим перевізником укладуть договір на п’ять років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus