USD 41.15 41.48
  • USD 41.15 41.48
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.46 10.58

У Луцьку шукають перевізника до сіл Прилуцьке, Сапогове та ринку «Новий»

20 Серпня 2020 10:23
У Луцьку оголосили конкурс на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування №19.

Про це йшлося 20 серпня під час позачергового засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Як розповів керівник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов, маршрут автобусу №19 буде змінено, аби забезпечити сполучення з селами Прилуцького старостинського округу, зокрема з селами Прилуцьке та Сапогове. Також за новим маршрутом транспортний засіб курсуватиме через ринок «Новий», що в мікрорайоні ЛПЗ.

Отож, автобус №19 Окружна – с. Сапогове курсуватиме за таким маршрутом (у прямому та зворотному напрямках): Окружна, Дружби народів, Бенделіані, Станіславського, Окружна, Львівська, Червоного Хреста, Ковельська, Глушець, Паркова (Словацького, Богдана Хмельницького), Винниченка, Василя Мойсея, Перемоги, Соборності, Гордіюк, Конякіна, Карбишева, Наливайка, Івана Богуна, Ківерцівська, с. Прилуцьке, с. Сапогове (місця міжзмінного відстою у с. Прилуцьке, с. Сапогове та на вул. Окружній біля ПАТ «СКФ Україна»).

Участь у конкурсі можуть брати міські автобуси категорії М3 класу I з екологічними показниками не нижче Євро-2, необхідна кількість автобусів на маршрутів, у тому числі у вихідні та святкові дні, – три транспортних засоби, один із яких, як мінімум, має бути пристосований до перевезення осіб з інвалідністю. Усі автобуси перевізник має обладнати автоматизованою системою обліку оплати проїзду, системою GPS-моніторингу громадського транспорту, системою автоматичного сповіщення пасажирів, системою відеоспостереження.

Конкурс на перевезення пасажирів за автобусним маршрутом загального користування №19 Окружна – с. Сапогове відбудеться 29 вересня; документи від перевізників прийматимуть до 12.00 14 вересня.

До визначення переможця перевезення за маршрутом здійснюватиме тимчасовий перевізник ФОП Федік Б. В.

Із перевізником-переможцем, своєю чергою, укладуть договір терміном на п’ять років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Даня Показати IP 20 Серпня 2020 14:44
А села Дачне і Жабка вже не відносяться до Луцька ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus