USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

У Луцьку рідним повернули двох загублених дітей

3 Серпня 2022 15:21
До патрульних звернулася бабуся трирічного хлопчика, яка повідомила, що загубила внука під час служби в соборі у центрі міста. Водночас на лінію 102 зателефонувала жінка, яка виявила дитину та вказала на особливі прикмети хлопчика.

Про це повідомляє патрульна поліція Волині.

Другий випадок стався на березі водойми поблизу вулиці Теремнівської. Небайдужий громадянин зателефонував на лінію 102 та повідомив, що виявив малолітню дівчинку, яка сама купається. Поліцейські відвезли дитину додому та передали батькові. Той пояснив, що вони з дружиною були на роботі й залишили доньку з 15-річним братом. А хлопець не помітив, коли сестра вийшла з дому.

Діти наразі перебувають із рідними, їхньому життю та здоров’ю нічого не загрожує.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus