USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У Луцьку ремонтують вулицю Гущанську, пішохідні доріжки та тротуари

17 Серпня 2018 19:29
Найдовша у приватному секторі вулиця Гущанська отримала нове дорожнє покриття, облаштоване методом напівпросочування бітумною емульсією. Роками мешканці зверталися до минулої влади із проханням про ремонт цієї вулиці, але тільки з приходом нової команди звернення людей були почуті.

Як просувається ремонт Гущанської, а також роботи на інших ділянках у Луцьку, сьогодні перевірили перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад, радник міського голови Ігор Поліщук і заступник директора департаменту ЖКГ Микола Осіюк.

Спочатку оглянули проїзну частину вулиці Петра Маха, де завершені роботи із асфальтування території. На перехресті цієї вулиці в недалекому минулому важко було пройти через зруйновану дорогу, а сьогодні рівний асфальт полегшив життя і мешканцям вулиці, і водіям.


Завершені роботи по облаштуванню тротуарного покриття на проспекті Відродження, в районі мосту через річку Сапалаївка. У цій зоні покриття фактично було відсутнє й для пішоходів прохід популярною вулицею перетворювався у справжню проблему. Сьогодні ж ділянка викладена якісною бруківкою, а міст облаштовано надійним довговічним покриттям. Паркани й сам місток також приведені до ладу.


У стадії завершення – роботи з влаштуванню пішохідної доріжки до ЗОШ №22 від проспекту Відродження.

"У бюджеті міста були передбачені кошти для ремонту східців і плацу перед школою №22, оскільки ця територія давно потребувала ремонтних робіт, – зауважив перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад. – Зараз територія перед школою облаштована бруківкою, викладені східці й зона біля входу. Таке поліпшення стане в нагоді батькам і дітям. Також у конкурсі громадських ініціатив перемогла ділянка біля школи, де сьогодні облаштовано невеличкий скверик – пішохідна доріжка вкладена бруківкою, проведено освітлення, встановлені лавочки. Після завершення робіт по заміні мереж, які здійснює «Луцьктепло», ремонт буде завершено і скверик стане ще однією комфортною відпочинковою зоною Луцька".


Завершені роботи із облаштування тротуарного покриття біля ДНЗ №3 на проспекті Молоді.

"Поруч із проведенням капітальних ремонтів у дворах і на дорогах міста, велику увагу приділяємо облаштуванню тротуарів і пішохідних доріжок, – розповів Ігор Поліщук. – Особливо пришкільним територіям і зонам біля дитячих садочків, аби діткам і їх батькам було зручно діставатися до навчальних закладів. Тому й поруч із ДНЗ №3 викладена бруківкою пішохідна доріжка у зоні найбільшого руху, тож тепер цією територією легко і зручно дістатися до дитсадка. Також значні зусилля спрямовуємо на облаштування тротуарів по місту. Це важливо для комфортного пересування і загалом для естетичного вигляду міста. Надаємо перевагу саме бруківці, яка має привабливий вигляд, а при необхідності проведення ремонтних робіт її можна зняти і потім знову викласти, не зіпсувавши загального вигляду території. Працюємо потужно в цьому напрямку в багатьох районах Луцька. Попереду в нас ще багато робіт – найближчим часом буде запускатися капітальний ремонт по вул. Федорова, 8, також буде здійснено облаштування прибудинкових територій і скверу по пр. Волі, 3, 5".


На вулиці Гущанській ремонтні роботи перебувають саме у розпалі.

"Дуже довго ми чекали від попередніх представників влади допомоги в облаштуванні вулиці, але все було марно. Я тут проживаю вже 62 роки, скільки виходив до владних кабінетів, ніхто на нас не зважав. А з приходом нинішніх керівників нас, гущанців, одразу почули, – розповів голова вуличного комітету «Гущанський» Володимир Маць. – Ми сформували комітет «Гущанський», я маю постійну взаємодію з Григорієм Недопадом і з Ігорем Поліщуком. І це дуже важливо, що нинішня влада настільки відкрита і доступна до людей. Ми маємо розуміння і сьогодні отримали чудовий результат, нарешті наші очікування справдилися, за що наші мешканці щиро вдячні. Раніше ця вулиця перебувала в жахливому стані, була вкрита ямами й створювала великі проблеми для людей".


– Ця вулиця – одна із найдовших у приватному секторі, – розповів Григорій Недопад. – Велику частину дороги облаштовуємо методом напівпросочення бітумною емульсією. Дуже задоволені роботою «Луцькавтодора» на цій ділянці, підприємство показало, що якісно виконує роботи цього виду. Сьогодні по місту здійснюємо значний обсяг ремонтних робіт, зокрема у приватному секторі, саме методом напівпросочення. Люди позитивно оцінюють результат, адже на територіях, в минулому вкритих болотом і ямами, сьогодні – рівні та зручні дороги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
лучанка Показати IP 17 Серпня 2018 21:47
Супер! Дуже приємно дивитися, як змінюється наше місто! Гущанці справді вдячні, що їх почули і допомогли!
Петро Показати IP 17 Серпня 2018 22:09
"ХТОСЬ" на бруківці непогано заробляє. На Млоді (біля "Гостинця") викладена бруківка прошлого року вже потребує заміни, викришився верхній шар. Бруківка непотрібно якості за непогані гроші і голосний піар.. (гроші не з своєї кишені, а "В" свою! Відчуй різницю) Гарантії на покриття мабуть 14 днів, Нє?
Тима Показати IP 17 Серпня 2018 23:01
Зробіть в центрі на Хакімова, будь-ласка !
Місцевий Показати IP 17 Серпня 2018 23:44
І на Офіцерській дуже треба. Розгляньте, будь ласка, можливість внести цю вулицю в список запланованих ремонтів доріг. Дякую!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus