USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

У Луцьку ремонтують аварійний колектор: як їздить громадський транспорт

26 Грудня 2023 21:12
З 26 грудня на вулиці Ярослава Мудрого у Луцьку стартував ремонт аварійного колектора, де нещодавно тому стався провал. На час проведення ремонтних робіт деякі маршрутки і тролейбуси були змушені змінити рух.

Про це інформує Суспільне.

Замість кінцевої зупинки на вулиці Магістральній поблизу заводу «СКФ» тролейбуси № 1 і № 2 через ремонт розвертаються на перехресті вулиць Сергія Климчука та Європейської.

«Це незручно, – каже водій тролейбуса Анатолій Велік. – 41-й рік вже працюю, то я завжди тут розвертався. Всі пасажири вийшли, ніхто не обурювався».
Лучанка Ганна Марюха говорить: була змушена йти на тролейбус з вулиці Магістральної, де до сьогоднішнього дня була кінцева зупинка.

«Від заводу йшла пішки хвилин 20, незручно. Важко, але що зробиш», – додає лучанка.
Також через ремонт автобуси № 12 та № 19 будуть їздити вулицями Європейська та Окружна в прямому та зворотному напрямках.
Як довго ремонтуватимуть колектор і скільки це коштує

Каналізаційний колектор пролягає на глибині шести метрів. Як розповів майстер «Луцькводоканалу» Олександр Андрущенко, його збудували понад 40 років тому, тож залізобетонні елементи уже прогнили.

Заміни потребує 12-метрова ділянка. Роботи планують завершити до нового року

«Стався півтора тижні тому провал, приїхали, подивилися. Почала штопорити каналізаційна мережа, сильно забиватися. Прогнив верх труби. Будемо замінювати на вічну трубу, так би мовити, на гофру. Вона пластикова», – додав майстер.

Під’єднані до цієї каналізаційної мережі житлові будинки і навчальні заклади на час ремонту від водопостачання не відключатимуть.

За словами заступника директора «Луцькводоканалу» Володимира Чупуна, орієнтовна вартість запланованих робіт становить 120 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ольга Показати IP 27 Грудня 2023 10:13
Ремонтують чи приєднують до комунікацій сусіднє багатоповерхове будівництво???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus