USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

У Луцьку реалізовують проєкт «Пам’ятаємо наших Героїв»

Сьогодні 16:08
Фотографії та імена військових, які віддали життя за нашу державу, розмістили на рекламних led-екранах у Луцьку з нагоди Дня Незалежності України, щоб вшанувати пам’ять та підтримати родини всіх загиблих жителів Луцької громади з 2014 року і дотепер.

Про це повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Фото транслюватимуть на екранах, що розташовані на шляхопроводах проспекту Перемоги та вулиці Рівненській, мосту на вулиці Шевченка, проспектах Василя Мойсея, Соборності, перехресті вулиці Рівненської та проспекту Відродження, перехресті вулиць Набережної-Шевченка, вулицях Огієнка, Словацького.

Читати ще: На Театральному майдані в Луцьку оновили фотостенд Героїв

«З почуттям вдячності та смутку вшановуємо наших Героїв, які віддали життя за свободу та незалежність нашої країни. Пам’ятаємо кожного! Дякуємо ТОВ «Аполлінарія» за співпрацю у реалізації проекту», – зазначив міський голова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus