USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.72

У Луцьку провели в останню дорогу захисника України Романа Радом’яка

Сьогодні 13:29
Сьогодні, 5 жовтня, луцька громада в скорботі попрощалася ще з одним воїном, якому було лише 33. У кафедральному соборі Святої Трійці відбулось відспівування Героя – Романа Радом’яка, який загинув на російсько-українській війні.

До спільної молитви за упокій душі воїна разом із рідними, друзями та бойовими побратимам долучився секретар Луцької міської ради Юрій Безпятко, повідомили у міській раді.

Радом’як Роман Михайловича (31.12.1990 року народження) був призваний на військову службу до складу військової частини на посаду кулеметника кулеметного взводу 2-ї стрілецької роти 1-го стрілецького батальйону. Солдат загинув 1 жовтня 2024 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Торецьк Донецької області.

Чин похорону очолив протоієрей Микола Нецькар. «Ми хочемо миру, жити в любові, збільшувати свій рід, звеличувати його, передавати ту любов, яку Христос дарував кожному з нас. У цій загарбницькій війні ціною власного життя гинуть наші найкращі сини та доньки! Хай наша молитва буде захистом нашим воїнам, хай вона буде кулею для ворога! Вічна та світла пам’ять молодому воїну Роману, якому тепер завжди буде 33. Честь та шана Герою! Щира вдячність та співчуття родині!», – зазначив у скорботній проповіді він.

Поховають Романа Радом’яка у секторі військових поховань на міському кладовищі у селі Гаразджа.

Редакція Волинських Новин висловлює щирі співчуття рідним Захисника. Вічна пам’ять, честь та шана Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus