USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.35 10.48

У Луцьку провели в останню дорогу захисника Олександра Сідорського

13 Квітня 2023 14:13
Сьогодні Театральний майдан Луцька вчергове у жалобі. В останню дорогу проводжали лучанина Сідорського Олександра Антоновича, який загинув 11 квітня під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Синьківка Харківської області, захищаючи територіальну цілісність та незалежність України.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Олександр Сідорський (12.08.1983 року народження) був призваний на військову службу по мобілізації та зарахований до списків особового складу військової частини на посаду розвідника-далекомірника відділення управління командира батареї 1 механізованого батальйону.
Відспівали загиблого Героя у Кафедральному соборі Святої Трійці у Луцьку. До спільної молитви за упокій душі спочилого воїна разом із духовенством, родиною, бойовими побратимами, небайдужими громадянами долучився Луцький міський голова Ігор Поліщук.
Поховали Олександра Сідорського на міському кладовищі у с. Гаразджа.
Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним померлого бійця. Вічна пам’ять, честь і слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Янеробот Показати IP 13 Квітня 2023 14:59
Вічна пам'ять! Слава Герою!!!
ABC Показати IP 13 Квітня 2023 16:31
Мій сусід. Ще дітьми разом гуляли в дворі, мінялися картриджами до Денді... Земля пухом, Саша!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus