USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.77

У Луцьку провели турнір зі змішаних єдиноборств MMA імені Андрія Романова

Сьогодні 15:52
Подія відбулася 25 серпня 2024 року о 18:00 біля входу до Центрального парку (навпроти головного корпусу ВНУ).

Захід присвячений пам’яті загиблого Героя Андрія Тренера Романова та збору коштів для його побратимів з підрозділу «Сонечко». Впродовж турніру охочі могли задонатити кошти у спеціальні скриньки або придбати унікальні лоти, які розігрували на аукціоні.

Захід провели за сприяння федерації ММА зі змішаних єдиноборств Луцька. У ньому взяли участь 32 спортсмени, серед них – призери чемпіонатів Європи та світу, а також вихованці різних спортивних шкіл.

Серед учасників – луцькі спортивні клуби «ГАРДА», ANT, «ЕСТЕТ», «Легіон», «ВОЇН», BUSHIDO, «Елемент», ММА CENTER зі Львова, «Гуни» з Кам'янця-Подільського, «Берсерк» із Сарн, «ВОЇН» із Закарпаття, «САПСАН» та «Гепард» з Вінниці, «СКІФ» з Ковеля, «Тирлич» з Коломиї.
Читати ще: У Заболоттівській громаді під час благодійного турніру з мініфутболу зібрали понад 15 тис. грн для бійців 14-ї бригади

Завершився турнір феєричними поєдинками хлопців у ваговій категорій до 80 кілограмів, а нагороджували учасників турніру воїни батальйону «Сонечко». Бійці після поєдинків отримали подарунки від партнерів, сертифікати від мережі ресторанів «Базилік», призи від компанії спортивного екіпірування «Гера» та подарунки від GC Barbershop.
Ринг анонсером турніру та ведучим виступив волонтер Сергій Абрамчук. З наступного року турнір вводять в офіційний рейтинг федерації ММА зі змішаних єдиноборств України.
Організатори турніру – ВО ДРБ «СОНЕЧКО», Олександр Андріанов, а також Андрій Зінчук із СК «Воїн». Дійство відбулося за підтримки магазину Apple Техніки «АйВсе», компанії «Грандшина», компанії «Нектар», братів Ліщинських, Fidrik Company, Mast Group, агрокомпанії «ІДНА», АЗК «Паливо», «СОБАКА Лу», «СІЛИПОЇЛИ» ,а також департаменту молоді та спорту Луцької міської ради.
Меценати – благодійний фонд «Фундація допомоги захисникам України Lesia UA», які подарували два кросові мотоцикли для бійців. Окрема подяка за звук та світло, а також екрани – прокатній компанії «Октава», а за підтримку – виробнику дронів «Дрон Арсенал».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus