USD 41.00 41.40
  • USD 41.00 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.35 10.48

У Луцьку проведуть конкурс проєктів соціального спрямування

12 Квітня 2023 18:56
В обласному центрі Волині проведуть конкурс проєктів соціального спрямування, що їх розробили інститути громадянського суспільства.

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Конкурс вирішили провести, оскільки багаторічні проблеми та нові виклики, продиктовані веденням воєнних дій на території нашої країни, які виникають в роботі з соціально вразливими верствами населення, можуть хоча б частково залагоджувати неприбуткові організації.

Таким чином інститути громадянського суспільства хочуть залучити до розв’язання соціальних проблем жителів Луцької міської територіальної громади.

Конкурс не вимагатиме додаткових витрат із бюджету, адже кошти виділятимуть у межах програми підтримки та розвитку громадських організацій соціального спрямування на 2021-2025 роки.

Кількість проєктів, які отримують фінансування, залежить від бюджетів поданих проєктів, але на сукупну суму не вище, ніж загальний бюджет конкурсу – 250 тисяч гривень. Сума коштів із бюджету міської територіальної громади на реалізацію одного проєкту не має перевищувати 50 тисяч гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus