USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.00 41.40
  • PLN 10.35 10.50

У Луцьку просто неба діятиме олімпійська фан-зона брейкінгу

Сьогодні 07:39
Прихильників спорту та вуличних культур, а також усіх охочих підтримати українську збірну з брейкінгу на Олімпійських іграх запрошують на фан-зону просто неба у Луцьку.

Про це повідомили організатори.

Локація працюватиме два дні, 9-10 серпня, у публічному сквері біля скульптури «Зерно» (вул. Кривий Вал, 33). Вхід вільний.

Години роботи: п’ятниця, 9 серпня, 16:30 – 22:00; субота, 10 серпня, 16:00 – 22:00.

Що відбуватиметься:

пряма трансляція Олімпійських ігор з брейкінгу з урбан-містечка на площі Згоди в Парижі;

показові виступи від луцьких бібойс і бігьорлс;

танцювальний джем від вихованців локальних студій.

Ведучий — MC 41th (Олександр Боярчук) та DJ HAZ (Вадим Хазіпов).
Читати ще: До Луцька втретє завітає «Амбасадор дитинства». Як потрапити на зіркове дійство

Олімпійські ігри проходять у Парижі з 26 липня по 11 серпня 2024 року. На змагання з брейкінгу поїхали троє українців: Kate (Катерина Павленко), Stefani (Анна Пономаренко) та Kuzya (Олег Кузнєцов). Команду підтримують платформи Street Culture, «Алгоритм дій» та Міністерство молоді та спорту України.
Брейкінг офіційно визнали видом спорту в Україні в грудні 2021 року, а цього року він вперше дебютує на Олімпійських іграх.

Усього на іграх будуть змагатися по 16 бі-боїв та бі-гьорл. Максимальне представництво завоювали Франція, Японія та США (4 спортсмени), в України, Нідерландів та Китаю — по 3 спортсмени.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus