USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.75

У Луцьку просять змінити схему руху автобуса № 9

15 Лютого 2022 08:00
Рух автобуса № 9 у Луцьку просять змінити. Ідеться, зокрема, про відновлення колишнього маршруту.

Таку пропозиції на сайті Єдиної системи місцевих петицій зареєструвала Анастасія Теслюк.

Жінка висловила прохання відновити рух автобуса № 9 за попередньою схемою маршруту на ділянці вулиць Мамсурова та Молодіжна.

«Прошу повернути стару схему руху автобусів за маршрутом № 9 на ділянці Мамсурова–Молодіжна, яка була у 2021 році. Старий маршрут був набагато кращий для мешканців, які проживають у цьому районі, для доїзду до місць роботи, шкіл та садочків, а також для працівників, волонтерів, відвідувачів КП «Ласка», – зазначила вона.

Аби Луцька міська рада розглянула пропозицію Анастасії Теслюк, за 15 діб її мають підписати мінімум 300 осіб. Підтримати петицію можна тут.

Нагадаємо, рух маршрутки № 9 у Луцьку дещо змінили наприкінці 2021 року. Унаслідок внесення змін було затверджено новий маршрут № 9 «Теремнівська – Межова (КХП)», який у прямому та зворотному напрямках пролягає такими вулицями: Теремнівська, Рівненська, Відродження, Молоді, Соборності, Перемоги, Василя Мойсея, Винниченка, Словацького, Богдана Хмельницького (Глушець, Паркова), Данила Галицького, Гнідавська, Станіславського, Бенделіані, Дружби народів, Окружна, Мамсурова, Ранкова, Валерії Новодворської, Корольова, Полонківська, Межова (місця міжзмінного відстою на вулицях Теремнівській та Межовій (КХП)).

Також Інформаційне агентство Волинські Новини писало, що зараз на маршруті № 9 у Луцьку курсують автобуси нідерландського виробництва. Вони мають екологічний стандарт Євро5, кондиціонер і доступність для людей з інвалідністю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus