USD 41.05 41.37
  • USD 41.05 41.37
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.60

У Луцьку просять запустити маршрут, який з’єднає Львівську і Володимирську

20 Липня 2023 20:39
Щоби мешканці обласного центру не доїжджали до/з роботи з пересадками, у Луцьку просять розробити автобусний маршрут, який з’єднав би вулиці Львівську та Володимирську.

Таку пропозицію на сайті Єдиної системи місцевих петицій зареєструвала Дарина Іванова.

«Звертаємося із проханням встановити автобусний маршрут із Володимирської через Львівську, оскільки велика кількість мешканців добирається до місця роботи з пересадками. На сьогоднішній час проїзд здорожчав, а заробітні плати працівників, які доїжджають до роботи, не збільшуються», – вказала авторка петиції.

Підтримати її пропозицію можна за посиланням.

Відзначимо, аби петицію розглянула Луцька міська рада, за 15 діб її мають підписати 300 людей.

Нагадаємо, в Луцьку знову оголосили конкурс на перевезення за маршрутом №56 «Луцьк–Озденіж», а на маршрут №5 «Вересневе–Окружна» призначили тимчасового перевізника до проведення конкурсу.

Як ми писали, у зв’язку зі зростанням цін на електроенергію в Луцьку підвищили вартість проїзду в тролейбусі. Нині вона становитиме вісім гривень за поїздку. Студенти та учні за проїзд в електротранспорті платитимуть чотири гривні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Уася Показати IP 20 Липня 2023 22:17
Люди створюють - дурноваті петиції, який перевізник - погодиться на такий збитковий маршрут? Логічніше, щоб частина сільських маршруток з того напрямку - їхали на "львівську" автостанцію (що в принципі і мало б бути), а частина на центральну.
ВОВК Показати IP 20 Липня 2023 22:17
Пішки треба ходити, там відстань сміхотворна!
джем Показати IP 21 Липня 2023 02:20
Ну звісно, а люди які живуть за містом можуть робити пересадки, та і взагалі їм же тільки на базар і автостанцію потрібно,
Лучанин Показати IP 22 Липня 2023 09:36
Краще повернули маршрутки 26 як було раніше!
Лучанка до Лучанин Показати IP 22 Липня 2023 13:52
Це зовсім інше питання,ще на Ковельську нема як доїхати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus