USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.35 10.48

У Луцьку просять відремонтувати територію неподалік ТЦ

27 Квітня 2023 07:17
Капітального ремонту потребує частина вулиці Кравчука неподалік Завокзального ринку.

Про це йшлося 26 квітня на сесії Луцької міської ради.

Депутат Андрій Лучик розповів, що до нього звернулися виборці з приводу облаштування частини вулиці Кравчука – від вулиці Воїнів-Афганців до торгового центру «Слон».

«Бордюри в цьому місці зруйновані, замість газонів – ями, в яких паркуються власники автомобілів, які приїхали на ринок. Під час дощів там усе перетворюється на місиво з глини, трави та щебню.

Прошу розробити проєкт благоустрою частини вулиці Кравчука від вулиці Воїнів-Афганців до торгового центру «Слон» та запланувати кошти на його реалізацію», – сказав обранець громади.

Колеги підтримали його запит.

Нагадаємо, депутатка Катерина Шкльода інформувала, що до неї та її колег звернулися мешканці будинку на вулиці Кравчука, 17 із проханням відремонтувати заїзд від дороги до їхньої багатоповерхівки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Микола Показати IP 27 Квітня 2023 07:54
Повезло людям з депутатом!
Лучани вимагають ! Показати IP 27 Квітня 2023 09:14
Дійсно, пане Лучик, ініціюйте розробку проекту благоустрою вздовж усієї вулиці Кравчука і доможіться його реалізації ! Попереднє керівництво міста через свій, м'ягко кажучи, непрофесіоналізм, а якщо по правді - то через корупційні дії перетворили вулицю на стежку, понаставлявши за "дякую" там нужників, кіосків, шпаківень з відкриванням дверей на тротуар, поробивши викладку товару прямо на тротуарах, а саму вулицю перетворили на цілодобову парковку !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus