USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.40 41.70
  • PLN 10.56 10.69

У Луцьку просять відремонтувати прохідний двір біля школи №17

8 Листопада 2020 22:53
У Луцьку капітального ремонту потребує прибудинкова територія на вулиці Декабристів, 25, 25а, 27, вулиці Захарова, 5, 7.

Відповідну петицію зареєстрував Анатолій Луцик. Підписати її можна за посиланням.

Чоловік звернув увагу, що прибудинкову територію на вулиці Декабристів, 25, 25а, 27 – вулиці Захарова, 5, 7 потрібно відремонтувати з врахуванням вимог сьогодення, зокрема облаштувати тротуари, проїжджу частину, дитячий майданчик, газон, пішохідні доріжки, паркомісця.

«Ця прибудинкова територія потребує ремонту та влаштування дорожнього покриття. Двір необлаштований пішохідними доріжками та достатньою кількістю паркомісць, тому пішоходам та автомобілям доводиться ділити одну доріжку, частина якої в ямах, а інша, таке враження, що ніколи не мала твердого покриття. Двір є прохідним, через який діти дістаються до школи №17, ДНЗ №41, а мешканці вулиць Рівненської, Відродження – до району Балки. Окремі дитячі споруди перебувають в аварійному стані. Потребують догляду й зелені насадження», – вказав чоловік.

Підтримати його петицію можна протягом 15 діб. За цей час вона має зібрати як мінімум 300 підписів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вчитель Показати IP 9 Листопада 2020 04:26
Дуже слушна пропозиція.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus