USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.74

Просять відремонтувати одну з найгірших зупинок у Луцьку

5 Грудня 2021 23:16
Зупинка громадського транспорту «Спиртогорілчаний комбінат», що в Луцьку на вулиці Ковельській, – у жахливому стані, тож потребує негайного ремонту посадкового майданчика та павільйону.

Про це на платформі «Відкрите місто» повідомила Олена Приступа.

Лучанка звернула увагу, що споруда на зупинці стара та обшарпана. За її словами, зупинка громадського транспорту «Спиртогорілчаний комбінат», напевно, є найгіршою в місті.

«Тротуарне покриття навколо неї – з суцільних вибоїн, на яких, коли поспішаєш, можна травмуватися. Відрізок тротуарної доріжки від вулиці Матросова до повороту на вулицю Глінки – в жахливому стані. Вулиця Ковельська – це лице міста, адже фактично це в’їзд в обласний центр із Європи… Просимо привести в належний вигляд зупинку «Спиртогорілчаний комбінат» та тротуарні доріжки на вулиці Ковельській (від вулиці Матросова до вулиці Глінки)», – зазначила Олена Приступа.

Її повідомлення перейняв на опрацювання департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради.

Нагадаємо, в Луцьку запланували відремонтувати зупинку «Академія рекреаційних технологій та права» на вулиці Конякіна, 12а, а також зупинку громадського транспорту «Нова Пошта»на вулиці Наливайка, 43.

Як повідомляло раніше Інформаційне агентство Волинські Новини протягом 2022-2024 років у рамках програми «Безпечне місто» в Луцьку облаштують 30 розумних зупинок або табло.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Хм Показати IP 6 Грудня 2021 09:05
Ніхто не відремонтує. Бо приватний сектор для влади не цікавий мало виборців
Василь Показати IP 6 Грудня 2021 09:12
Зупинка громадського транспорту «Спиртогорілчаний комбінат» належить самому комбінату , а не місту.
Теременка Показати IP 6 Грудня 2021 11:08
Зупинка на вул. Теремнівська, назва "вул.Писаревського" теж в аварійному стані. Чекають, що та махина сама завалиться?
Анонім Показати IP 6 Грудня 2021 12:29
Нехай поставлять зупинку біля школи #2 , магазин забрали і накриття також людям немає де заховатися в негоду!!!
ЗнайЮ Показати IP 6 Грудня 2021 19:33
Псує загальний вигляд міста зупинка на Богдана Хмельницького, 62. А ця відповідає затвердженим архетипам і концепції зовнішнього архітектурного вигляду. Так що шановна пані Олена Приступа, ви просто не розбираєтесь в сучасних архітектурних тенденціях нашого міста.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus