USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.40 41.70
  • PLN 10.56 10.67

У Луцьку просять відремонтувати аварійний тротуар, де травмуються пішоходи. Петиція

31 Грудня 2020 20:33
У місті Луцьку потребують капітального ремонту тротуар на вулиці Володимирській.

Таку петицію зареєструвала Наталія Строчик. Підписати її можна за посиланням.

Як зазначила, мешканці Малоомелянівського масиву на початку 2020 року зверталися до Луцької міської ради з проханням облаштувати частину тротуару на вулиці Володимирській та отримали відповідь, що питання буде розглянуто після завершення карантину.

«На цій ділянці тротуару повністю відсутнє тверде покриття. В осінньо-зимовий період брудно і слизько. Є ризик травмуватися через падіння і кущі і дерева, які близько ростуть, або скотитися в кювет. За останній рік із долини на цій ділянці витягнуто п’ять автомобілів, що свідчить про ризик наїзду на пішоходів. Це єдиний шлях до зупинки громадського транспорту, найближчого магазину і аптеки. Літнім людям або особам із дитячим візочком пересуватися нереально», – наголосила жінка.

Вона акцентувала, що задля недопущення каліцтв та жертв серед мешканців мікрорайону необхідно облаштувати тверде покриття тротуару зі встановленням огороджувальної конструкції з боку проїжджої частини, усунути сухі дерева з боку тротуару, гілки яких падають за кожної негоди, а також встановити на пішохідному переході світлофор, оскільки «на ділянці дуже жвавий рух і водії на зебрі практично не гальмують».

Відзначимо, аби Луцька міська рада розглянула петицію, за 15 діб вона має зібрати як мінімум 300 підписів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
К.лучанин Показати IP 31 Грудня 2020 21:07
Пішла мода на петиції . Та подібних петицій можна десятки та сотні реєструвати. Якщо на те пішло то і на Львівській від Потебні до АТБ і далі ще страшніший тротуар і про це знають. Нехай влада включає в плани і робить . Я думаю колись зроблять , Чого тролити ? На це треба кошти. А Луцька новостворена ОТГ повинна їх мати. На 2021 р заплановано дуже багато обємних робіт і до тротуарів діло не скоро дійде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus