USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.70
  • PLN 10.77 10.92

У Луцьку просять поставити світлофор на перехресті двох вулиць

26 Вересня 2024 18:49
Лучани просять встановити світлофор, дорожні знаки, розмітку та належне освітлення на перехресті вулиць В'ячеславаЧорновола та Агатангела Кримського.

Таку петицію 25 вересня зареєстрував Віталій Самусь. Підписати її можна за посиланням.

За словами лучанина, проблема полягає в надзвичайно великому потоці транспорту на вказаному перехресті, який жодним чином не регулюють. Мовляв, вулиця Чорновола завантажена транспортом, бо розташована в одному з найбільш населених мікрорайонів Луцька.

Як зазначено, вулицею В'ячеслава Чорновола рухаються чимало пішоходів, зокрема дітей, бо неподалік розташовані Луцька міська дитяча поліклініка, льодова арена «Снігова королева», Центр позашкільної освіти, ліцей №27, дитсадок №40, футбольна секція, ТРЦ «ПортCity», гіпермаркет «Там Там».

Читати ще: Упродовж року – майже 200 скарг і звернень: Луцькрада незадоволена роботою перевізника

«Перехід вулиці В'ячеслава Чорновола є дуже небезпечним, оскільки водії транспортних засобів часто перевищують швидкість на вказаній ділянці, що стає причиною частих аварій. У смузі, що ближче до вулиці Агатангела Кримського, автомобілі часто припарковані перед пішохідним переходом, що є неприпустимим з огляду на Правила дорожнього руху. Вони створюють додаткову небезпеку для пішоходів», – пише автор петиції.

Він закликає врегулювати дорожній рух, нанести розмітку та зробити належне освітлення перехрестя вулиць В'ячеслава Чорновола та Агатангела Кримського, адже це важливо для мешканців 55-го мікрорайону.

Відзначимо, аби петицію розглянула Луцька міська рада, вона має зібрати 300 підписів за 15 діб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
"Волинь" чемпіон Показати IP 26 Вересня 2024 19:55
Там схожа ситуація як на Відродження - Олімпійська (Писаревського) - Ветеранів. Тобто другорядні вулиці не навпроти. Світлофор вже пару років працює. Спочатку були аварії, але тепер ніби норм.
Людина Показати IP 26 Вересня 2024 20:01
Світлофор в кожен двір!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus